• Va multumim pentru prezenta pe site-ul www.optiplaza.ro .

  Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor Termeni și conditii, de aceea se recomanda citirea lor cu atentie. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

  Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot diferi de produsele comercializate din cauza editarii electronice sau manuale a informatiilor primite de la furnizori. Ramele si ochelarii de soare se vand insotiti de toc, acesta putand fi diferit ca model sau culoare.

  Stocul online este actualizat zilnic și nu reprezinta un angajament al procesarii comenzii. Intre stocul online si stocul din magazine pot aparea diferente datorita procesarii simultane.

  Legal


  Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafica, logo-uri, baze de date, scripturi) este proprietatea SC OPTIPLAZA SRL si a furnizorilor sai și este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor prevazuta de lege. Folosirea elementelor enumerate mai sus fara acordul OPTIPLAZA se pedepseste conform legilor in vigoare.

  www.optiplaza.ro este operat de SC OPTIPLAZA SRL

  Sediu: Brasov, B-dul Grivitei nr 1A, Jud. Brasov
  Adresa de corespondenta: Brasov, Str. Codrul Cosminului, nr. 94
  CIF: RO15834225
  Registrul Comertului: J08/2039/2003

  Capital social: 1600000 LEI
  Cont bancar: RO90RZBR0000060003843950, deschis la RAIFFEISEN BANK BRASOV

 • Regulament concurs “Dragoste la prima vedere”

  SECTIUNEA 1 Organizatorul si Regulamentul oficial al Concursului

  Concursul ”DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE” este organizat de catre Optiplaza S.R.L. cu sediul social in Brasov, jud. Brasov, Bdul Grivitei 1A, CUI RO15834225, J08/2039/2003.

  Regulamentul Oficial este intocmit si este public pe pagina FACEBOOK a Organizatorului, fiind disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe intreaga durata a Concursului, potrivit datelor mentionate in Sectiunea 2 de mai jos. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa publicarea unui anunt prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul www.optiplaza.ro sau pe contul de FB https://www.facebook.com/Optiplaza/.

  Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial si ale legislatiei aplicabile.

  SECTIUNEA 2 Durata Concursului

  Concursul va fi lansat in data de 14.02.2019 la ora 09:30 si se va incheia in data de 24.02.2019 la ora 23:59. Inscrierile valide se pot face pana in 24.02.2019, la ora 23:59, prin completarea datelor pe pagina special dedicata concursului: https://goo.gl/kj7H5A

  Extragerea castigatorului va avea loc pe data de 25.02.2019, utilizand aplicatia random.org.

  SECTIUNEA 3 Inscrieri in Concurs

  Inscriere valida in concurs este considerata orice inscriere care indeplineste cumulativ conditiile:

  • Contine datele de identificare ale participantului ;
  • Contine numarul bonului fiscal/numar comanda (orice achizitie facuta in perioada 14 –24 februarie 2019 in magazinele Optiplaza, Optica Express sau online, pe www.optiplaza.ro este valabila pentru inscrierea in concurs);

  SECTIUNEA 4 Conditii cu privire la dreptul de participare la Concurs

  La Concurs poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul stabil in Romania, care indeplineste cumulativ conditiile din Sectiunea 3 si care accepta conditiile prezentului Regulament.

  La Concurs nu pot participa angajatii societatii organizatoare precum si membrii familiilor acestora (sot/sotie, copii, parinti).

  SECTIUNEA 5 Mecanismul Concursului

  Fiecare participant la concurs trebuie sa faca o achizitie (orice produs) in perioada 14 – 24 februarie 2019, in magazinele Optiplaza, Optica Express sau online, pe www.optiplaza.ro.

  • Inscrierea in concurs se face prin completarea datelor necesare pe pagina special dedicata concursului;
  • Dupa incheierea campaniei, in data de 25.02.2019, va fi organizata tragerea la sorti a castigatorului, in conditiile descrise in sectiune 9 a prezentului Regulament.

  SECTIUNEA 6 Protectia datelor personale

  Optiplaza S.R.L. se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la Concursul ”DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE” si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare pe baza inregistrarii la ANSPDCP nr. 10961. Participantul la Concurs, in calitate de persoana vizata, se obliga sa respecte prezentul regulament si este liber sa isi exprime acceptul sau dezacordul cu privire la informarile despre viitoarele promotii si noutati.

  SECTIUNEA 7 Premiul Concursului

  Concursul are 1 castigator, care va primi:

  • doua nopti de cazare in Poiana Brasov, la Ana Hotels Bradul 4*, pentru 2 persoane;
  • o cina romantica pentru doua persoane.

  Perioada va fi stabilita de castigator impreuna cu reprezentantii organizatorului, fiind supusa aprobarii partenerului Ana Hotels Bradul 4*.

  Cele doua zile alese trebuie sa fie succesive, in perioada 01 martie - 1 decembrie 2019.

  SECTIUNEA 8 Tragerea la sorti

  Premiile vor fi atribuite prin extragere cu aplicatia random.org, iar castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook a organizatorului. Tragerea la sorti se va efectua dintre toate inscrierile valide inregistrate pe perioada campaniei si in termenul prevazut la sectiunea 2 a prezentului Regulament.

  In cazul in care un castigator validat nu raspunde la telefon sau la e-mail in termen de 14 zile calendaristice din momentul contractarii, sau daca nu respecta conditiile si termenele prezentului contract, acesta este considerat nevalid si va pierde orice drept asupra premiului. Premiul va fi considerat nerevendicat si va fi acordat urmatoarei persoane validate in lista extrasa prin random.org

  SECTIUNEA 9 Taxe si impozite

  Plata unui eventual impozit corespunzator valorii premiului atribuit cade in sarcina Optiplaza S.R.L.

  SECTIUNEA 10 Desemnarea castigatorului

  Dupa verificarea indeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, castigatorul premiului va fi anuntat pe pagina de Facebook a organizatorului.

  Voucherul va fi inmanat de catre un reprezentant al firmei Optiplaza S.R.L., la o data stabilita de comun acord cu castigatorul. Castigatorul nu are posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiului si nu este posibila inlocuirea acestuia cu alte beneficii. Acordarea premiului poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta campanie implica consimtamantul castigatorului ca numele sau sa poata fi facut public si utilizat de catre Organizator in materiale audio, foto si/sau video, in mod gratuit.

  SECTIUNEA 11 Raspunderea organizatorului

  Optiplaza S.R.L. nu isi asuma nicio raspundere referitoare la complianta persoanelor participante la campanie privind portul si inlocuirea lentilelor de contact sau la eventualele erori de prescriere.

  Orice contestatie a participantilor va fi trimisa la Optiplaza S.R.L., pe e-mail la adresa eshop@optiplaza.ro, pana cel mai tarziu la data de 26.02.2019. Solutionarea contestatiei se va face de catre comisia care a validat castigatorii si este definitiva.

  Contestatiile trimise dupa aceasta data vor fi considerate tardive si nu vor fi luate in considerare.

  SECTIUNEA 12 Incetarea Campaniei

  Prezenta campanie va inceta la 24.02.2019, ora 23:59 pentru inscrieri pe pagina special dedicata concursului si va putea inceta mai devreme numai in cazul producerii unui eveniment de forta majora ce face imposibila derularea campaniei.

  Data: 13.02.2019

  Organizator: OPTIPLAZA S.R.L.

 • OPTIPLAZA SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.


  OPTIPLAZA SRL se angajeaza sa foloseasca datele personale exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.


  Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.


  Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.


  Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, OPTIPLAZA SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


  Pentru mai multe informatii puteti accesa Notificarea Optiplaza privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


  Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de OPTIPLAZA SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct ofiterului responsabil cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa la adresa Brasov, str.Codrul Cosminului nr.94, cod postal 500142 sau pe e-mail dpo@optiplaza.ro. Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen rezonabil, ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.