• Va multumim pentru prezenta pe site-ul www.optiplaza.ro .

  Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor Termeni și conditii, de aceea se recomanda citirea lor cu atentie. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

  Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot diferi de produsele comercializate din cauza editarii electronice sau manuale a informatiilor primite de la furnizori. Ramele si ochelarii de soare se vand insotiti de toc, acesta putand fi diferit ca model sau culoare.

  Stocul online este actualizat zilnic și nu reprezinta un angajament al procesarii comenzii. Intre stocul online si stocul din magazine pot aparea diferente datorita procesarii simultane.

  Legal


  Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafica, logo-uri, baze de date, scripturi) este proprietatea SC OPTIPLAZA SRL si a furnizorilor sai și este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor prevazuta de lege. Folosirea elementelor enumerate mai sus fara acordul OPTIPLAZA se pedepseste conform legilor in vigoare.

  www.optiplaza.ro este operat de SC OPTIPLAZA SRL

  Sediu: Brasov, B-dul Grivitei nr 1A, Jud. Brasov
  Adresa de corespondenta: Brasov, Str. Codrul Cosminului, nr. 94
  CIF: RO15834225
  Registrul Comertului: J08/2039/2003

  Capital social: 1600000 LEI
  Cont bancar: RO90RZBR0000060003843950, deschis la RAIFFEISEN BANK BRASOV

 • Reducere de pana la -70% la ochelari de soare si rame, la produsele selectionate

  Regulile promotiei:

  • Promotia vizeaza ramele si ochelarii de soare semnalizati ca atare pe site si in Meniul Reduceri;

  • Reducerea nu se cumuleaza cu alte promotii;

  • Promotia se cumuleaza cu voucherul valoric oferit in urma publicarii unei recenzii pe pagina de Facebook;

  • Discount-ul se va acorda doar la ochelari de soare si rame, la produsele selectionate;

  • Pentru comenzile complete de ochelari de vedere, se acorda o reducere de 10% si la lentile; prin comanda completa se intelege: rama+lentile.

  Cupon reducere "opzcool" :

  • Cuponul este valabil pana la 28-02-2018;

  • Cuponul este valabil exclusiv online la produsele nereduse din categoria ochelari de soare si rame de ochelari;

  • Cuponul nu se cumuleaza cu alte cupoane sau reduceri;

  Toate produsele ce fac obiectul promotiei beneficiaza de garantia acordata de Optiplaza.

 • OPTIPLAZA SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.


  OPTIPLAZA SRL se angajeaza sa foloseasca datele personale exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.


  Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.


  Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.


  Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, OPTIPLAZA SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


  Pentru mai multe informatii puteti accesa Notificarea Optiplaza privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


  Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de OPTIPLAZA SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct ofiterului responsabil cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa la adresa Brasov, str.Codrul Cosminului nr.94, cod postal 500142 sau pe e-mail dpo@optiplaza.ro. Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen rezonabil, ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.