Lentile de contact de unica folosinta, DAILIES AquaComfort PLUS Toric 30 lentile/cutie

11711

In stoc

DAILIES AquaComfort Plus Toric sunt lentile de contact de unica folosinta, ce asigura un comfort sporit datorita marginilor ultra-subtiri. Sunt primele si singurele lentile de contact care au incorporat sistemul unic de hidratare Triple Action Moisture care are o tripla actiune: lubrifiaza dimineata, pentru a simti lentilele netede si a le aplica usor, umidifica intreaga zi pentru a mentine lentilele proaspete mai mult timp si reimprospateaza spre seara, pentru confort pe toata durata zilei. Aceste lentile sunt realizate din nelfilcon A si sunt doar pentru port pe timpul zilei, pentru persoanele ce sufera de astigmatism.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 30 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 30 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 6,00 lei.


DAILIES AquaComfort Plus Toric sunt lentile de contact de unica folosinta, ce asigura un comfort sporit datorita marginilor ultra-subtiri. Sunt primele si singurele lentile de contact care au incorporat sistemul unic de hidratare Triple Action Moisture care are o tripla actiune: lubrifiaza dimineata, pentru a simti lentilele netede si a le aplica usor, umidifica intreaga zi pentru a mentine lentil

151.00 lei

+ -

Caracteristici

Lentile Contact DAILIES AquaComfort PLUS Toric
Tip Lentila Contact Unica folosinta
Raza curbura 8.8 mm
Diametru 14.4 mm
Ambalaj 30 buc / cutie
Tip Corectie Lentile Astigmatism
Tip de purtare Port de zi – unica folosinta
Material Hidrogel

Produse din aceeasi categorie