Lentile de contact torice, AIR OPTIX pentru Astigmatism 6 lentile/cutie

11702

In stoc

Air Optix for Astigmatism, sunt lentile de contact torice, destinate persoanelor care sufera de astigmatism. Designul unic asigura mentinerea stabilitatii lentilei de contact pe suprafata oculara si inlatura aberatiile. Lentilele Air Optix for Astigmatism se pot purta zilnic sau continuu timp de 6 zile si nopti, dupa care se curata si se repeta ciclul timp de o luna de la desigilare. Designul inovativ al acestor lentile ofera o buna transmisibilitate a oxigenului, asigurand confort si claritate purtatorului. Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt indicate persoanelor ce sufera de astigmatism, asigurand o vedere clara, fara distorsiuni si confort pe toata perioada utilizarii, datorita oxigenarii de 5 ori mai buna decat cea a lentilelor din material hidrogel.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 47 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 47 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 9,40 lei.


Air Optix for Astigmatism, sunt lentile de contact torice, destinate persoanelor care sufera de astigmatism. Designul unic asigura mentinerea stabilitatii lentilei de contact pe suprafata oculara si inlatura aberatiile. Lentilele Air Optix for Astigmatism se pot purta zilnic sau continuu timp de 6 zile si nopti, dupa care se curata si se repeta ciclul timp de o luna de la desigilare. Designul inov

239.00 lei

+ -

Caracteristici

Lentile Contact AIR OPTIX pentru Astigmatism
Tip Lentila Contact Lunare
Raza curbura 8.7 mm
Diametru 14.5 mm
Ambalaj 6 buc / cutie
Tip Corectie Lentile Astigmatism
Tip de purtare Port de zi - inlocuire lunara
Material Silicon-hidrogel

Produse din aceeasi categorie