Lentile de contact de unica folosinta, 1-DAY ACUVUE TruEye 90 lentile/cutie

In stoc

Daca vrei sa porti lentile de contact in fiecare zi si acorzi importanta sanatatii ochilor, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE TruEye sunt alegerea ideala. Impreuna cu tehnologia HYDRACLEAR, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE TruEye iti ofera senzatia de libertate chiar si la sfarsitul zilei. Recomandam lentilele 1-DAY ACUVUE TruEye daca: consideri sanatatea ochilor o prioritate, iti doresti lentile de contact cu o senzatie naturala de confort, iti doresti ochi odihniti pe durata intregii zile, suferi de miopie, hipermetropie sau astigmatism, ai un stil de viata activ, iti doresti lentile de contact pe care sa le porti toata ziua, in fiecare zi sau doar ocazional si iti doresti protectie cu cel mai inalt indice de filtrare UV.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 53 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 53 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 10,60 lei.


Daca vrei sa porti lentile de contact in fiecare zi si acorzi importanta sanatatii ochilor, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE TruEye sunt alegerea ideala. Impreuna cu tehnologia HYDRACLEAR, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE TruEye iti ofera senzatia de libertate chiar si la sfarsitul zilei. Recomandam lentilele 1-DAY ACUVUE TruEye daca: Consideri sanatatea ochilor o prioritate; Iti doresti

269.00 lei

+ -

Caracteristici

Lentile Contact 1-DAY ACUVUE TruEye
Tip Lentila Contact Unica folosinta
Raza curbura 8.5 mm, 9.0 mm
Diametru 14.2 mm
Ambalaj 90 buc / cutie
Tip Corectie Lentile Miopie si Hipermetropie
Tip de purtare Port de zi – unica folosinta
Material Hidrogel

Produse din aceeasi categorie