SC OPTIPLAZA SRL, în calitate de vânzător/producător de ochelari la comandă, acordă o garanţie de 24 de luni pentru produsele vandute prin intermediul www.optiplaza.ro. Această garanţie se acordă de la data livrării produsului către cumpărător/utilizator, în condiţiile respectării instrucţiunilorde utilizare descrise mai jos: 

a. Condiţii de acordare a garanţiei

Garanţia acordată prin prezentul certificat se referă strict la produsul achiziţionat. Nu face obiectul prezentei garanţii prescripţia optometrică prezentată de purtător, pe baza căreia a fost livrat produsul, vânzătorul nefiind în niciun fel răspunzător pentru corectitudinea datelor înscrise în prescripţia optometrică.

Perioada de garanţie începe de la data eliberării produsului în certificatul de garanţie. Cumpărătorului i se garantează că produsul va fi reparat gratuit, în cazul defectării acestuia în condiţiile normale de utilizare pe durata perioadei de garanţie. Înlocuirea produsului se va face numai atunci când repararea nu este posibilă. Orice reparare sau înlocuire va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord între vânzător și cumpărător conform legii 449/2003, în termen de maxim 15 zile calendaristice.

La solicitarea acordării garanţiei, cumpărătorul este obligat ca, împreună cu produsul defect, să trimită o copie a facturii și certificatul de garanție primite în colet împreună cu ochelarii. 

Vânzătorul înregistrează defecţiunile ce fac obiectul garanţiei în anexa de la certificatul de garanţie, “Fișă de evidenţăa intervenţiilor”. Produsele sau părţile defecte, înlocuite în garanţie, trec în patrimoniul vânzătorului.

b. Următoarele situaţii anulează acordarea garanţiei:
c. Următoarele defecte nu sunt acoperite de garanţie:

 

Instrucțiuni de utilizare ochelari de soare/vedere:

Utilizarea ochelarilor

Ochelarii nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deterioarea lor (zgâriere, rupere,îndoire, sfărâmare, topire) şi care ar putea pune în pericol integritatea sau sănătatea utilizatorului; privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive, etc.

Durata medie de utilizare a produsului: 24 luni.

Manipularea ochelarilor

Recomandari:

Păstrarea şi transportul

Curăţarea