Cum cumpăr


1. Ochelari de soare, rame, lentile de contact sau soluții de întreținere lentile de contact


Alegerea produselor
 
Produsele dorite le găsesti ușor, filtrând după tip (de damă, de bărbați sau unisex), brand, culoare ramă, dimensiuni ramă, culoare lentilă sau tip lentilă, stil, material sau preț folosind modulul de filtrare din partea stangă a paginii. În momentul în care ai găsit produsul dorit, dai click pe produs, selectezi culoarea și cantitatea și apoi folosești butonul Adaugă în coș. De asemenea, mai poți folosi motorul de căutare al produselor din site, pentru a găsi produsul care te interesează.
 
Coșul de cumpărături
 
Pentru a ajunge în pagina coșului de cumpărături, dă click pe Coșul meu, link aflat în colțul din dreapta sus a paginii. Ajuns aici, poți revedea toate produsele adăugate și eventual să schimbi cantitățile din coș, dacă este cazul. Pentru a continua și finaliza comanda, dă click pe butonul Finalizați comandă.
 

Finalizarea comenzii
 
În această pagină finală, vei completa informațiile de facturare, adresă de livrare și vei afla modalitatea de plată posibilă. După apăsarea butonului Finalizați comandă, vei primi o notificare de confirmare pe e-mail, iar un consultant de Vânzări o va prelua în cel mai scurt timp posibil.
Datele pe care le introduci în timpul finalizării comenzii/înregistrării trebuie să fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale. Datele introduse sunt confidențiale și vor fi folosite doar în scopul finalizării procesului de cumpărare, nu vor fi puse la dispoziție sau comunicate către terți. În urma înregistrării, te vei bucura de o experiență de cumpărături completă.
 
 
 2. Ochelari de vedere cu dioptrii
 
Alege-ți rama ideală în funcție de tip (de damă, de bărbați sau unisex), brand, culoare ramă, dimensiuni ramă sau lentilă, stil, material sau preț folosind modulul de filtrare din partea stangă a paginii. În momentul în care ai găsit produsul dorit, dai click pe produs după care folosești butonul Adaugă lentile. Configuratorul de lentile îți oferă posibilitatea de a introduce dioptriile de pe rețetă și de a-ți alege varianta de lentile în funcție de material, tratament și rezistență.