Configurator ochelari de vedere online

Cu o experiență de peste 10 ani și cu mai mult de 40 de magazine în toată țara, Optiplaza este alegerea perfectă pentru nevoile tale de optică medicală.

Cum funcţionează?

Branduri rame

Alege-ți stilul și brandul preferat din sute de produse disponibile.

Toate brandurile
Alege lentilele

Tratamente lentile

Optiplaza folosește doar lentile de calitate superioară de la Hoya Vision.

 • BlueControl (filtru de protectie pentru calculator)

  Intri în contact cu numeroase ecrane în viața de zi cu zi? Cât de des îți verifici telefonul pe parcursul unei zile? Fără să îți dai seama, ochii tăi suferă foarte mult în această era digitală. În mod constant scrii mesaje, te joci, navighezi sau lucrezi pe dispozitive digitale pentru perioade prelungite de timp. Expunerea pe termen lung la lumina albastră a acestor ecrane îți poate provoca oboseală ochilor și poate avea impact asupra somnului, contribuind la deteriorarea retinei. BlueControl este tratamentul care neutralizează lumina albastră nocivă emisă de ecranele digitale, prevenind stresul ocular și oboseala ochilor. Toate acestea contribuie la sănătatea oculară oferind în același timp o vedere confortabilă și o percepție mult mai naturală a culorilor. Prezintă toate beneficiile celui mai rezistent tratament antireflex disponibil pe piața actuală de profil și anume, vedere relaxată mulțumită excelentelor proprietăți, risc minim de zgâriere, întreținere facilă datorită straturilor hidrofob, oleofob și antistatic.

 • Lentile fotocromice (lentile care se inchid la soare)

  100% garanția satisfacției. Lentilele reactive la lumina se adaptează în funcție de mediul înconjurător, fără a vă mai supune ochii la acest efort. Se colorează asemeni unor ochelari de soare în aer liber și revin rapid la o transparență deplină în interior. Deci, indiferent cum va arăta ziua ta vei avea întotdeauna o soluție la îndemână. Lentilele fotocromice Sensity, prin tehnologia Stabilight, duc termenul de fotocromatic la un alt nivel și oferă calitate optică și durabilitate excepțională. Grație tehnologiei Photocromic Precision, unui proces spin coating de o precizie microscopică adaptat producției freeform,se asigură o distribuție uniformă a moleculelor pe întreaga suprafața a lentilelor. Tehnologia Stabilight asigură performanță constantă indiferent de climat sau sezon. Lentilele Sensity reactive la lumina, oferă confort vizual în orice condiții de lumină. Iată câteva din caracteristicile lentilelor:

   -Au o performanță constantă în orice climat, sezon și circumstanțe;

   -Se colorează rapid în aer liber, asemeni unor ochelari de soare;

   -Revin rapid la o transparență deplină, în interior;

   -Asigură 100% protecție împotriva radiației UVA și UVB;

   -Reduc strălucirea datorită culorilor intense și naturale;

   -Oferă un contrast excelent;

   -Disponibile în trei culori elegante: maro, verde și gri.

 • 85% colorare

  Verde: Oferă cel mai înalt contrast și acuitate vizuală foarte bună. Este foarte odihnitor, imaginea este natural percepută și este indicat pentru persoanele care au probleme cu vederea de aproape.

  Maro: Oferă o bună protecție împotriva radiațiilor nocive și este culoarea preferată de purtătorii miopi.

  Gri: Este foarte odihnitor și nu alterează percepția culorilor, reducând cantitatea generată de lumină.

 • Hoya Vision

  De 75 de ani Hoya și-a câștigat renumele în întreaga lume pentru gama completă de produse și servicii pe care le oferă și a devenit rapid o companie în cadrul căreia sunt oferite mai multe servicii pentru mai multe practici optice. Hoya proiectează cele mai noi design-uri de lentile de ochelari și le aplică la cele mai subțiri și mai durabile materiale optice. Pentru a spori apoi confortul vizual acestea sunt completate de unul dintre renumitele tratamente antireflex sau de protecție.

Comandă acum?

Comandă

Cum efectuez o comandă în 90 de secunde
 • Cu o experiență de peste 10 ani și cu mai mult de 40 de magazine în toată țara, Optiplaza este alegerea perfectă pentru nevoile tale de optică medicală.

  Nicolae Jurca, GM @Optiplaza
  • Produse originale

   Optiplaza este seller autorizat pentru toate brandurile comercializate.

  • Livrare rapidă

   Livrăm prin Urgent Cargus în 7-14 zile lucrătoare.

  • Plată în rate

   4 rate fără dobandă prin Card Avandaj și Star BT

  • Conținut colet

   Ochelarii premium comandați pe Optiplaza se livrează cu toc, lavetă și certificat de garanție.

Comandă acum!